Onze fietsmerken

Alpina
Bulls
Burgers
Cannondale
Levit
Pegasus

Onze merken


Om onze professionaliteit en service te waarborgen werken wij met topmerken. Wij streven naar een uitgebreide service en staan altijd voor u klaar. Stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, sportfietsen en racefietsen, wij hebben alles in huis. 


Alpina

Alpina

Alpina zorgt al jaren voor veel fietsplezier bij de jongste doelgroep. Voor kinderen van de leeftijd 2 tot 12 jaar maakt Alpina uitermate geschikte fietsen en van de beste kwaliteit. Voor Alpina is een fiets niet alleen een vervoersmiddel, maar ook speelgoed en avontuur.

Bezoek de website


Bulls Bikes

Bulls Bikes

Naast racefietsen maakt Bulls Bikes ook geweldige mountainbikes en stadsfietsen. De fietsen van Bulls staan wereldwijd bekend om hun uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Met een breed prijsbereik is er voor iedereen een geschikte Bulls-fiets te vinden.

Bezoek de website


Burgers

Burgers

Het Friese merk Burgers weet Ďouderwetseí kwaliteit om te zetten naar moderne en trendy fietsen. In verschillende prijsklassen is er altijd een fiets die bij u past. De betrouwbare klassieke stijl van Burgers Rijwielen spreekt dan ook veel mensen aan.

Bezoek de website


Cannondale

Cannondale

Dit Amerikaanse merk is uniek in innovatieve uitvindingen. De speciale voorvorken zijn dan ook hun paradepaardje. Cannondale gebruikt een eigen trapas die zorgt voor meer stijfheid van de fiets. Cannondale biedt levenslange garantie op het frame!

Bezoek de website


Levit

Levit

Functioneel, modern design en hoogwaardige componenten Ė dat zijn LEVIT elektrische fietsen.

Bezoek de website


Pegasus

Pegasus

Pegasus is de marktleider in Duitsland en biedt goede kwaliteit voor een mooie prijs. Voor een e-bike, een stadsfiets of een sportieve fiets, Pegasus heeft een ruim assortiment waar elke fietsliefhebber zijn hart kan ophalen.

Bezoek de websiteContactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook