Diefstal e-bikes met 75 procent gestegen

Het aantal aangiften van diefstallen van elektrische fietsen is de afgelopen 2 jaar met 75 procent gestegen. Vorig jaar werden 22.593 aangiften gedaan. De meeste diefstallen vonden op straat plaats, maar ook uit woningen, schuren en andere gebouwen werden e-bikes gestolen, ruim 1900 stuks (!)


Diefstal e-bikes met 75 procent gestegen


Stallingstips
Op straat is het belangrijk om de fiets altijd met een goed extra slot vast te zetten aan een object dat niet te verwijderen is. Een geschikt fietsenrek is dan het meest handige, maar als dat niet voorhanden is, dan kan een boom of een lantaarnpaal ook uitkomst bieden.

Kies indien mogelijk altijd voor een bewaakte fietsenstalling waar goed gecontroleerd wordt en parkeer je fiets zoveel mogelijk in het zicht van de toezichthouder.

Zet ook in je eigen schuur, garage of berging je fiets goed op slot. Liefst met een extra slot dat je ergens aan vast maakt. In onze winkel vind je een ruime keuze aan fietssloten van alle gerenommeerde merken.

Fietsverzekering
Verzeker via ons uw kostbare fiets en voorkom teleurstelling na diefstal. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bron: Fietsersbond.nl


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook