ORTLIEB viert jubileum met Original-tassen

De waterdichte tassen van ORTLIEB bestaan 40 jaar, tijd voor een feestje. Om de historie van het tassenmerk hoog te houden introduceert ORTLIEB de Bike-Packer Original en Ultimate Original. Beide fietstassen combineren de geschiedenis met een tijdloos design en moderne functionaliteiten.


ORTLIEB viert jubileum met Original-tassen


Het was 1982 toen Hartmut Ortlieb de eerste achtertas maakte. Qua look gaat de Bike-Packer terug naar toen, gecombineerd met de moderne technieken van nu. Het Quick-Lock2.1 systeem zorgt ervoor dat de tas snel en makkelijk aan de bagagedrager bevestigd kan worden. Met een inhoud van 20 liter is er voldoende ruimte voor elke avontuurlijke fietstocht, voor inkopen doen op de wekelijkse markt, de weg naar het werk of een tochtje door de stad.

Robuust polyester geeft de Bike-Packer Original niet alleen zijn chique vintage look, het beschermt ook de inhoud van de tas tegen water en vuil. Een bijzonder detail is de reflector, die speciaal voor de Original-Line als hologram 1982/2022 naar voren komt. 

In dezelfde 1982 stijl is ook de Ultimate Original stuurtas ontwikkeld met moderne functionaliteiten. Zo heeft de stuurtas een magneetsluiting zodat je ook tijdens het fietsen gemakkelijk bij je spullen kan. In de deksel zit een transparant vlak waar je smartphone, GPS of kleine kaart ideaal in past. Je kunt je apparaten door de transparante folie bedienen. Verder is deze stuurtas voorzien van een afneembare schouderband en een binnenvak met ritssluiting en sleutelclip.

ORTLIEB Vario PS

Ook de Vario PS is in een nieuw jasje gestoken. Deze rugzak kan binnen enkele seconde in een fietstas worden veranderd. Aan de ene kant zit het Quick-Lock bevestigingssysteem, naar keuze QL2.1 of QL3.1, en aan de andere kant komen schouderbanden tevoorschijn. Een flap dekt de kant af, die niet gebruikt wordt. 

Je laptop is veilig in het gewatteerde vak binnenin de tas en is deze snel toegankelijk dankzij de praktische rolsluiting. Het reflecterend garen in de schouderbanden zorgen voor meer zichtbaarheid in het verkeer. Deze waterdichte, hybride rugzak is vrij van PVC en wordt duurzaam in Duitsland geproduceerd.

Bron: https://nieuwsfiets.nu/2022/08/26/ortlieb-viert-jubileum-met-original-tassen/


TerugDeel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook