Pegasus E-bikes voor kracht en comfort

Ga jij voor een sportieve e-bike?


Pegasus E-bikes voor kracht en comfort


Ga jij graag fietsen in heuvelachtig landschap in bijvoorbeeld de omgeving rondom de Posbank (Arnhem) of in Zuid-Limburg óf ben je fan van fietsvakanties in onze buurlanden? Of zoek je gewoon een fiets met een extra krachtige motor omdat je dat fijn vindt? Dan is een sportieve e-bike wellicht wat voor jou.

Een krachtige motor voor power
Een ideale sportfiets bestaat uit de perfecte combinatie van kracht en comfort. Pegasus e-bikes zijn allemaal voorzien van Bosch motoren. De meest krachtige motor is de Performance Line CX met een koppel van 70-80 Nm. Hoe hoger de koppel, hoe sterker de motor is. De aandrijving is compact, licht en heeft een efficiënt energieverbruik. Twijfel je nog over welke motor het beste bij jouw fietswensen past? We hebben alle Bosch motoren voor je op een rijtje gezet.

Accu’s van sportieve e-bikes
Bij e-bikes worden accu’s geplaatst onder de bagagedrager, op óf in het frame. Hierbij is een accu op of in de onderbuis van het frame ideaal doordat de accu op deze manier het laagste geplaatst is op de fiets. Een laag geplaatste accu geeft de sportieve e-bike een laag zwaartepunt en daarmee een betere wegligging met een natuurlijk rijgedrag. Daarnaast zorgt het voor een ideale gewichtsverdeling én zie je bijna niet dat het om een e-bike gaat.

We hebben altijd een ruime voorraad Pegasus E-bikes. Indien u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken voor een proefrit, schroom dan niet even contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook