Familiebedrijf Best2wielers

De fietsenwinkel in Beetsterzwaag

Bij Best2wielers werken wij met een professioneel en hecht team. Wij vinden het zeer belangrijk onze klanten te voorzien van een goed advies. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen kunt u bij ons terecht voor het huren van fietsen en uiteraard voor reparaties.

Ons team

Voor verkoopgerichte vragen kunt u terecht bij Carl en dochter Rianne Kort, zij staan altijd voor u klaar. Onze zeer ervaren André van der Werf is van de techniek en onderhoud uw fiets tot in detail. Tevens weet hij voor elk probleem een gepaste oplossing.

Onze locatie

Best2wielers is gelegen aan Kerkepad Oost aan de rand van het bos in Beetsterzwaag. Van hieruit kunt u te fiets genieten van diverse schitterende natuurgebieden. Prachtige dorpjes zoals Gorredijk, Hemrik, Nijbeets verdienen zeker uw bezoek.

Verhuur op locatie

Voor een sportief uitje bent u bij ons ook aan het juiste adres, want naast de deur ligt een van de mooiste ATB routes van Nederland. Dus, voor een sportieve dag op de mountainbike langs de route van Beetsterzwaag reserveert u uw fiets gewoon bij ons! Het is mogelijk de fietsen te brengen en/of te halen op locatie.