Verhuur

Best2wielers ligt aan de rand van de prachtige bossen in en om Beetsterzwaag. Een prachtige plek voor een fietstocht door dit bijzondere natuurgebied! Geniet van schitterende vergezichten, pittoreske dorpjes en heel veel groen. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van één van onze comfortabele elektrische fietsen.

Een uitgebreide fietsroute
Bent u op vakantie en wilt u de buurt te fiets verkennen? Een huurfiets regelt u eenvoudig bij Best2wielers. Daarnaast voorzien wij u graag van prachtige routes die u kunt afleggen. In dit mooie stukje Nederland is een knooppuntnetwerk voor fietsers aangelegd. Een speciale fietsroute van De Noardlike Fryske Wâlden van maar liefst 127 kilometer is een prachtige manier om de omgeving te leren kennen.

Kwaliteitsfiets huren in Beetsterzwaag
Volgens ons begint fietsplezier met een goed advies en natuurlijk een kwaliteitsfiets. Daarom selecteren wij altijd een fiets die goed bij u past. U kiest zelf het soort fiets dat u wilt gebruiken. De keuze beperkt zich namelijk niet tot enkel dames- of herenfietsen, u kunt kiezen uit stadsfietsen, elektrische fietsen en mountainbikes. Er is voor ieder wat wils!

Mountainbike huren voor tochten door de natuur
Bent u een avonturier en fietst u graag door de bossen? Dan kunt u bij ons een mountainbike huren. Als u met een groep wilt mountainbiken of wanneer u zelf geen ervaring hebt met mountainbiken, is het interessant om een clinic bij ons te volgen. Onze deskundige begeleiding laat u in een clinic kennismaken met de mountainbikesport. U leert in de prachtige natuur van de Beetsterzwaagse bossen de technieken die komen kijken bij de sport.


E-Bikes


E-bike met Bosch ondersteuning

E-bike met Bosch ondersteuning

dagÄ 27,50
weekÄ 137,50
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina

Mocht u deze E-bike graag voor een weekend willen huren en op de maandag retourneren? Neemt u dan even contact op. Dit is wel mogelijk.Mountainbikes


E Mountainbike

E Mountainbike

DagÄ 45,-
WeekÄ 225,-
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina

Nieuw in ons verhuurprogramma. Mountainbikes elektrisch aangedreven.

De Bosch Performance CX middenmotor en de 500Wh accu zorgen voor veel fietsplezier.

Wist u dat reeds meerdere deze EMTB's voor langere periodes meenemen op vakantie? 

We hebben hier voordelige tarieven voor. Bijvoorbeeld, 14 dagen mee, u betaald 10 dagen. Maar mag ook een week, dan krijgt u 2 dagen gratis.

 


Mountainbike 29r

Mountainbike 29r

DagÄ 27,50
WeekÄ 137,50
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina

MTB Cannondale 2 x 10 en Lockout