Best2wielers: uw startpunt in Beetsterzwaag e.o.

Huur een fiets en geniet van de Friese natuur

Best2wielers ligt aan de rand van de Friese wouden. Een prachtige plek voor een fietstocht door dit bijzondere natuurgebied! Geniet van schitterende vergezichten, pittoreske dorpjes en heel veel groen. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? U kunt natuurlijk gebruik maken van de leenservice van een elektrische fiets. 

Een uitgebreide fietsroute 

Bent u op vakantie en wilt u de buurt te fiets verkennen? Een huurfiets regelt u eenvoudig bij Best2wielers.  Daarnaast voorzien wij u graag van prachtige routes die u kunt afleggen. In dit mooie stukje Nederland is een knooppuntnetwerk voor fietsers aangelegd. Een speciale fietsroute van De Noardlike Fryske Wâlden van maar liefst 127 kilometer is een prachtige manier om de omgeving te leren kennen.  

Kwaliteitsfiets huren in Beetsterzwaag

Volgens ons begint fietsplezier met een goed advies en natuurlijk een kwaliteitsfiets. Daarom selecteren wij altijd een fiets die goed bij u past. U kiest zelf het soort fiets dat u wilt gebruiken. De keuze beperkt zich namelijk niet tot enkel dames- of herenfietsen, u kunt kiezen uit stadsfietsen, elektrische fietsen en mountainbikes. Er is voor ieder wat wils!

Mountainbike huren voor tochten door de natuur

Bent u een avonturier en fietst u graag door de bossen? Dan kunt u bij ons een mountainbike huren. Als u met een groep wilt mountainbiken of wanneer u zelf geen ervaring hebt met mountainbiken, is het interessant om een clinic bij ons te volgen. Onze deskundige begeleiding laat u in een clinic kennismaken met de mountainbikesport. U leert in de prachtige natuur van de Beetsterzwaagse bossen de technieken die komen kijken bij de sport.

Prijzen:

Dag/deel1 week2 weken
Stadsfiets met versnelling€ 9,50€ 47,50€ 75,00
Electrische fiets€ 23,50€ 97,50€ 175,00
ATB 29r incl helm€ 21,50€ 98,50€ 185,00